Visie

Het succes van een onderneming hangt af van de juiste sturing. Vanuit eigenaarschap en actieve begeleiding, met ondersteuning van een uitgebreid netwerk aan specialisten, brengen wij het potentieel in beeld, en voeren wij in een korte periode de belangrijkste verbeteringen door. Daarna kan het nieuwe management de onderneming verder leiden.

Strategie

Bouvy de Brie Capital investeert in Nederlandse MKB-bedrijven waar verandering noodzakelijk of opvolging gewenst is. Dit zijn bedrijven met (indicatief) een omzet vanaf EUR 5 miljoen en met een:

⇒ een sterke regionale of landelijke marktpositie; 

⇒ een sterke product of merkpropositie.

Onze focus ligt op de sectoren Handel en Industrie omdat in deze sectoren de toegevoegde duidelijk is vast te stellen. Uit deze toegevoegde waarde kan in potentie een stabiele kasstroom gecreëerd worden. Wij richten ons op ondernemingen vanaf eur 5 miljoen omzet.

Wij geloven in platte en transparante organisaties waarbij wordt gewerkt vanuit LEAN. Betrokkenheid, ontwikkeling, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid staan centraal.

Een gezonde financieringsstructuur en balansverhoudingen vormen het vertrekpunt direct na de overname of wordt binnen een redelijke termijn tot stand gebracht.