Het succes van een onderneming hangt af van de juiste sturing
 

Bouvy de Brie Capital is een investeringsmaatschappij anno 2017 waar ondernemerschap, samenwerken, duurzaamheid en plezier centraal staan.

Wij investeren in Nederlandse handels en productiebedrijven met een omzet vanaf EUR 5 miljoen waar verandering noodzakelijk of opvolging gewenst is.

Vanuit eigenaarschap en actieve begeleiding voeren wij de belangrijkste verbeteringen door. Hierbij werken wij samen met een uitgebreid netwerk van specialisten.

Na een eerste kennismaking, oriëntatie en wederzijdse bereidheid om een overname te realiseren maken wij een plan van aanpak. Met dit plan brengen wij de kansen en de risico’s van de organisatie in beeld. Samen met investeerders gaan wij vervolgens over tot aankoop van een meerderheidsbelang, herkapitalisatie en voor zover nodig herfinanciering.

Vanuit een heldere definiëring van de visie, missie en strategie wordt een scherpe focus aangebracht als basis voor duurzame prestaties. Hiermee leggen wij de basis voor een succesvolle overname en verdere duurzame ontwikkeling van de onderneming.